SEO Specialist

Bovenaan in Google komen met een SEO Specialist

Tips

SEO Tips

seo-tipsUiteraard kun je zelf het een en ander aan SEO doen. Heb je zelf een website en weer je eerst zelf aan de slag met je eigen positie in Google dan hebben wij hier een aantal SEO tips voor je. Wat wel belangrijk is, is dat je niet alles gelooft van wat er op internet staat. Om te beginnen is veel informatie verouderd. Google verbeterd voortdurend het algoritme van de zoekmachine en de trucks die mensen gebruiken om dit te beïnvloeden werken steeds slechter. Google heeft een aantal richtlijnen waaraan iedereen zich moet houden. Doe je dat niet dat kun je een zogeheten Google Penalty krijgen en daardoor zakt je site vele posities of verdwijnt zelfs uit de zoekresultaten.

Wij geven je goede SEO tips die niet alleen nu werken maar ook de komende tijd. Deze SEO tips zijn zeer waardevol en zijn volgens de richtlijnen van Google.

SEO Tip 1: Kwaliteit

seo-tip-1De inhoud van je website moet van kwaliteit zijn. Stel jezelf de volgende vraag: waarom zou Google jouw website hoger plaatsen in de zoekmachine als jou informatie niets toevoegt. Hoe waardevoller je bent, hoe groter de kans dat je website zal stijgen. Google heeft instrumenten om de kwaliteit te kunnen meten. Een van deze instrumenten is het meten wat de bezoekers doet op je website en hoelang ze er verblijven. Klikt men snel weg dan kan dat voor Google een teken zijn dat de inhoud niet waardevol is met als gevolg dat je site zakt.

 

SEO Tip 2: Gebruiksvriendelijkheid

seo-tip-2Zorg dat je website gebruiksvriendelijk is. Gebruik je grote plaatjes dan wordt de laadtijd daardoor een stuk langer, vooral op mobiel. Ook een responsive website is gebruiksvriendelijker omdat deze zowel op een desktop pc als mobiel of tablet goed wordt weergegeven. Google zal je hier echt voor belonen. Een belangrijke SEO tips dus.

 

 

SEO Tip 3: Links naar je site

Voorkom dat je met jan en alleman links gaat ruilen. Dit heeft een negatieve invloed op je website tegenwoordig. Je zult ongetwijfeld benaderd worden door verschillende seo-tip-3partijen die graag een linkruil met je aangaan. Ze hebben vaak een mooi verkoopverhaaltje waarbij ze uitleggen hoe goed dit zou zijn. 99 van de 100 keren wil je dit niet doen. Een link van een website is vaak niet zo’n groot probleem, maar je bent vaak niet de enige die een linkje vanaf dezelfde pagina krijgt. Hierdoor zul je vaak je eigen link terugvinden op een pagina die niets toevoegt op internet en daarnaast meer dan 50 linkjes bevat. Dit is een zeer belangrijke SEO tip omdat dergelijke (startpagina achtige) links een slechte uitwerking hebben.

 

Wil je toch niet met je eigen SEO aan de gang dan kun je ook een SEO pakket overwegen. Dat scheelt je een hoop tijd en haalt het maximale uit je site. Ook kan het je kosten besparen als je bijvoorbeeld veel slechte inkomende links op je site hebt. De expert kan dit snel voor je in kaart brengen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *