SEO Specialist

Bovenaan in Google komen met een SEO Specialist

Tips

3 Tips om beter gevonden te worden in Google

Google is dé plek waar mensen naartoe gaan wanneer zij online iets te weten willen komen. Google heeft namelijk het antwoord op vrijwel alle vragen. Is iemand opzoek naar jouw product of dienst, dan kan het zijn dat Google jouw website als zoekresultaat toont. Maar dat doet Google niet zomaar. Een goede SEO is daarbij noodzakelijk. Dat is dan direct tip 1: zorg ervoor dat alles achter de schermen van je website zodanig goed gebouwd is, dat het voldoet aan de voorwaarden voor een goede vindbaarheid in Google.

Tip 2: Investeren

Wanneer je je product of dienst goed op de markt wilt brengen, is het belangrijk om te beseffen dat je soms moet investeren. Dat kan ook investeren in een goede website en goede content zijn. Ken je eigen sterktes en zwaktes en durf hulp in te roepen wanneer je ergens niet uitkomt of er simpelweg zelf geen geduld, energie of kennis voor hebt. Investeer in zo’n geval in iemand die het wel graag doet en houd in je achterhoofd dat het op de lange termijn alleen maar voordelen biedt voor je website en de verkoop van je product(en) en/of dienst(en).

Tip 3: Het oog wil ook wat

Werkt de website, zit alles achter de schermen helemaal goed en heb je eventuele vervelende klussen uitbesteed aan anderen? Weet dan dat je website er ook aantrekkelijk uit moet zien, wil je succes hebben. Hierbij geldt ook weer: doe het zelf als je het kunt en leuk vindt, maar besteed het ook gerust uit wanneer dat niet het geval is. Zorg voor een mooie lay-out, duidelijke en foutloze teksten en scherpe, kwalitatief hoogwaardige afbeeldingen en/of foto’s. Een aantrekkelijke website wordt vaker en langer bezocht door internetgebruikers, dan websites met een vormgeving waar niet veel aandacht en tijd aan besteed is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *