SEO Specialist

Bovenaan in Google komen met een SEO Specialist

Google

Hoger komen in Google; zo doe je dat

Wanneer je een eigen website hebt – voor privédoeleinden of omdat je een eigen bedrijf runt – wil je natuurlijk dat deze zo succesvol mogelijk wordt. Maar hoe bereik je dat? Ten eerste is het handig om te weten dat Google je beste maatje kán zijn, wanneer je er voldoende tijd aan besteedt en je erover inleest. De meeste mensen gebruiken Google als zoekmachine. Dus sta jij met je website hoog in Google, dan levert je dat veel bereik op. Sta je momenteel nog niet zo hoog en wil je dit graag veranderen? Wij vertellen je graag hoe je dat voor elkaar krijgt.

Een goed begin: de perfecte SEO

Wanneer je direct goed begint, ervaar je daardoor later alleen maar voordelen. Dat betekent dat de bouw van je website eigenlijk gedaan moet worden door iemand die er verstand van heeft. Verstand van SEO, om precies te zijn. Dat staat voor Search Engine Optimalization en is erg belangrijk om beter gevonden te worden in Google. Het heeft onder andere te maken met linkbuilding, het gebruik van relevante zoekwoorden, de juiste zoekwoordcombinaties en duidelijke, goede content.

De puntjes op de i zetten

Maar daar blijft het niet bij. Wanneer je website is gebouwd en het achter de schermen allemaal goed werkt, moet ook de voorkant in orde zijn. Dat betekent dat je moet zorgen voor een goede, mooie lay-out die past bij jouw bedrijf/product/dienst. Zorg ervoor dat je bezoekers een gebruiksvriendelijke website biedt die snel werkt en duidelijk is. Dat betekent dat ook je contactinformatie zichtbaar moet zijn, wanneer er vragen zijn. En dat het voor bezoekers mogelijk is om hun doel te bereiken. Is dat shoppen, zorg dan voor een goed werkende webshop. Is het informatie verkrijgen, zorg dan voor foutloze teksten van hoge kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *