SEO Specialist

Bovenaan in Google komen met een SEO Specialist

Google

Hoger komen in Google? 3 Nuttige tips!

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Dat betekent dat wanneer je hoog aangeschreven wordt door Google, je website ontzettend veel bereik heeft. En dat zorgt ervoor dat je je product of dienst beter zal verkopen. Sta je momenteel nog niet zo hoog in Google, dan kan je daar gelukkig zelf actie op ondernemen. Het is van belang dat je je website zo goed mogelijk verbeterd, want een goede website scoort hoger in Google. Wij hebben drie nuttige tips voor je verzameld die je alvast op weg helpen naar de top (in Google).

Weet wat je doet

Heb je verstand van het maken van websites en hoe het achter de schermen werkt? Dan is het belangrijk dat je je focust op de SEO, ofwel de zoekmachine optimalisatie. Een goede SEO zorgt ervoor dat je website hoger aangeschreven wordt in de zoekresultaten van Google. Weet je niet zo goed hoe dit moet of heb je er werkelijk helemaal geen verstand van? Besteed deze klus dan uit aan iemand die wel weet hoe het werkt. Dit bespaart je een hoop tijd en moeite én het zorgt ervoor dat je op de lange termijn meer met je website bereikt.

Nog 2 handige tips

Als jij zelf een website bezoekt, wil je dat deze goed werkt (gebruiksvriendelijkheid), snel is (laadtijd) en dat het duidelijke en relevante content bevat waar je wat aan hebt. Daarom is het belangrijk dat je ook veel aandacht besteedt aan de ‘voorkant’ van de website. Het deel dat bezoekers zien. Vergeet je bovendien niet om voor een mooie lay-out en duidelijke, scherpe foto’s te zorgen? Je website kan nog zo goed werken, maar wanneer het er niet aantrekkelijk uitziet bestaat de kans dat bezoekers alsnog snel afhaken en je website verlaten. Het oog wil namelijk ook wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *