SEO Specialist

Bovenaan in Google komen met een SEO Specialist

Algemeen

Wat is een SEO specialist?

seo-specialistWie bovenaan in Google wilt komen te staan heeft een goede SEO Specialist nodig. Wie meer klanten wilt moet eerst gevonden worden.

Een SEO specialist kan er voor zorgen dat je website hoger in Google komt te staan. De website moet op bepaalde zoekwoorden beter gevonden worden en daarom en dus op deze woorden beter scoren. Zodoende krijg je doelgerichte bezoekers en gaan de sales omhoog.

SEO is heel breed

SEO, ook wel bekend als Zoekmachine optimalisatie, is heel breed en telt wel 200 factoren. Alle factoren hebben effect op de positie binnen Google. Een goede SEO specialist is op de hoogte van deze factoren en kan daardoor top posities behalen met een website.

Zo snel mogelijk aan de top

hoger-in-googleIedereen wilt zo snel mogelijk aan de top komen maar heeft tijd nodig. Geduld is dus een schone zaak. Je kunt niet van pagina 10 naar pagina 1 schieten in een paar dagen tijd. Niet alleen is dit onmogelijk maar ook zou dit opvallen bij Google. Een goede SEO Specialist neemt de tijd voor een goede en natuurlijke groei.

Zelf met SEO aan de slag

Er is veel op internet te vinden over SEO en zoekmachine optimalisatie. Echter zijn de meeste SEO tips & tricks niet meer van deze tijd en zelfs gevaarlijk om in te zetten. Je loopt namelijk het risico om een penalty te krijgen en dat wilt niemand. Hierdoor kan je website nog verder wegzakken of helemaal onvindbaar worden. Het resultaat is dat je minder bezoekers krijgt en het aantal nieuwe klanten daalt. Ook zie je de omzet dalen en dat kost je dus geld.

SEO Specialist verdient zich terug

Een goede SEO specialist verdient zich makkelijk terug. Doordat je hoger komt te staan in Google krijg je ook meer bezoekers, klanten en omzet. Je gaat juist meer geld verdienen. Ga je met de verkeerde SEO Specialist in zee of zelf aan de gang dan kan het je juist geld kosten.

Hoe herken je een Goede SEO Specialist

seo-specialist-herkennenEen goede SEO Specialist zal je niet direct een SEO pakket aanbieden maar onderzoekt eerst je website voordat je een pakket aangeboden krijgt. SEO is maatwerk en elke website is uniek. Een website moet vooraf uitvoerig worden onderzocht zodat alle mogelijkheden in kaart worden gebracht.

Een website moet in de basis in orde zijn wat stap 1 in een SEO strategie is. Als de SEO Specialist deze overslaat kun je beter deze SEO Specialist overslaan. Stap 1 is namelijk erg belangrijk en zal al veel effect kunnen hebben op je positie binnen Google.

Voor stap 1 is minimaal een FTP account vereist zodat de SEO Specialist een aantal zaken kan optimaliseren die met de site zelf te maken heeft. Ook is er een login van de website nodig om bijvoorbeeld teksten te kunnen aanpassen en een interne link structuur op te kunnen zetten.

Bij stap 2 kan een SEO Specialist van buitenaf wat dingen doen om de website beter te laten scoren.

[samenvatting: Stap 1 = website optimalisatie en is de absolute basis voor een goede SEO]

Prijs SEO Specialist

seo-prijsPrijzen van SEO Specialisten kunnen behoorlijk variëren. Hierin zijn meerdere factoren die een rol spelen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat men een dure kantoorruimte in het centrum van Amsterdam heeft. De klant betaalt hierdoor een hogere prijs. Gemiddeld zit een SEO Specialist op 75 – 100 Euro per uur.

Dit is een aanzienlijk tarief en dat heeft er mee te maken dat een goede SEO Specialist zichzelf weer terug verdient. De investering die je doet krijg je in de meeste gevallen weer terug.

SEO Maandpakket

Als de website eenmaal een goede positie heeft dan kun je naar een maandpakket overschakelen om de site op een goede positie te houden. Als je geen SEO onderhoud meer laat uitvoeren dan heb je kans dat de site weer langzaam iets kan gaan zakken. Houdt er rekening mee dat de concurrent ook SEO Specialisten in dienst heeft om hun eigen positie veilig te stellen. Wie er meer werk en tijd in steekt behaalt vaak ook beter resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *